top of page

VERY MAPPY

PRODUCTONTWIKKELING

Very Mappy is deels ontstaan uit verveling. Ik kan lang met speelgoed auto's over een eettafel scheuren, maar niet zo lang als mijn neefje Gijs. Daarom tekenende ik zijn stad Leeuwarden op ongeopende post dat op tafel lag. Gijs scheurde onmiddellijk door mijn getekende straten heen en even later kleurden we samen de stad in.

Omdat ik me al verdiepte in productontwikkeling, viel direct het kwartje. Het concept voldeed aan mijn eisen; tijdloos, schaalbaar, brievenbusproof, recyclebaar en het vereiste geen groot startkapitaal. Ik leende geld van een enthousiaste kunstenaar en Very Mappy was geboren.

XXL speel- & kleurplaten

Naast mijn andere werkzaamheden creëer ik samen met mijn compagnon en vaste illustrator speel- & kleurplaten van landen, steden en werelddelen. Tegenwoordig ligt de focus op kaarten op maat.

OPDRACHTGEVER

Mans Esser

 

OPDRACHT

- Productontwikkeling

- Brand identity

- Communicatie

- Marketing

REALISATIE

​​- Producten

- Huisstijl

- Verpakkingen

- Socials

- Nieuwsbrieven

Very-mappy_TRANS.png

WEBSITE

De nieuwe site is hét visitekaartje van de vereniging en verlaagt drastisch het aantal telefoontjes van (potentiële) leden. Door de stijl, de intuïtieve structuur en de heldere webteksten vinden bezoekers direct wat ze zoeken.

>> IJsbaanpad.nl

Website-nieuw.png
bottom of page